Commissies


Hoe is Gel georganiseerd? Onze vereniging is opgebouwd uit een aantal commissies die de belangrijke aspecten van Gel vertegenwoordigen.

Feestcommissie
Daar bestaat natuurlijk geen twijfel over. De feestcommissie organiseert onze geweldige feesten. 3 per jaar wel te verstaan. Ze boeken de band, zorgen voor de aankleding, de locatie en dat alles goed verloopt. En hoe! Mensen komen uit alle delen van Nederland om op onze feesten te kunnen dansen en van de live muziek te kunnen genieten.

Deurcommissie
Iedereen wordt geacht mee te helpen als het om Gel gaat. Daar hoort de deurdienst bij. 1x per periode wordt van je verwacht dat je zorg draagt voor het openen van de deur. Daarbij let je op dat niet leden betalen en verkoop je onze cd’s (en als ze er zijn trukenboeken ;-). De deurcommissie zijn de actievelingen die roosteren, ronselen en de instructies geven, zij verzorgen ieders welkom bij Gel.

Muziekcommissie
Gel zou natuurlijk niet kunnen bestaan zonder muziek. Maar die plaatjes draaien zichzelf niet! Daar hebben we kenners voor nodig die de archieven doorspitten en naar optredende bandjes gaan, op zoek naar de beste dansnummers. Daar kunnen we allemaal van genieten op de dansvloer! Ook thuis kan je oefenen met ‘The Gel Collection’ 6 CD’s bomvol prachtige nummers (momenteel in revisie).

PR-commissie
De commissie die belast is met het promoten van Gel. Dit gebeurt middels posters, flyers, de Gel Mail Service en de website. Maar de meeste bekendheid komt door mond-tot-mondreclame tot stand. Want lekker rock ‘n’ roll-dansen is aanstekelijk!

Lustrumcommissie
Een keer in de 5 jaar pakken we het nog grootser aan en vieren wij ons lustrum, tot nog toe al 5 keer. Nog even wachten: in 2014 is het weer zo ver!