Uitgaansgelegenheden


Cruise-Inn
In het gebouw – een soort houten barak – hangt de oude Cruise-sfeer nog overduidelijk: stoere mannen met vetkuiven en tatoeages en dames in authentieke jaren ’40 en ’50 outfits. Petticoats kom je er overigens nauwelijks tegen. Op bandavonden – ‘s zaterdags – is het er altijd gezellig druk. De bands beginnen meestal pas om 22:00 á 22:30 uur te spelen. Leuk om te zien is dat ze bij de Cruise toch een wat andere, ruigere stijl van dansen hebben dan wij bij Gel.

Maloe Melo
In drie woorden: klein, rokerig en bloedheet. Maar het is ook erg gezellig! Maloe Melo is een bluescafé waar vrijwel elke avond van de week een bandje speelt. Vrijdagavond is de r&r-avond. In het voorcafé kan je gewoon de hele avond terecht voor een drankje. Achterin is een klein podium, waar tegen een uur of 23:30-24:00 de band gaat spelen. Als je mazzel hebt, is het niet al te druk en kun je er lekker dansen.

Roest

Elke 2e zaterdag van de maand: Rock ‘n Roest. Een mooie locatie waar je zelfs met je voetjes in het zand en water kan tijdens het uitpuffen. Ook is er later op de avond vaak een kampvuur buiten. Het feestje begint om 22:00 uur (maar dan is het vaak nog niet zo druk) en er speelt meestal een DJ.

Pacific Park

Bij Pacific Park spelen regelmatig rock n roll bands, kijk op de agenda wanneer een goede dag is. Deze tent bij het Westerpark heeft wat meer een hipster sfeertje en je kan er helemaal los op de dansvloer. Bands beginnen tussen 23:00 en 24:00 uur te spelen.