Commissies


Als vereniging heeft Gel natuurlijk een aantal commissies die de boel draaiende houden en zorgen dat er zoveel plezier gemaakt kan worden. Als je interesse hebt om bij een van de commissies mee te helpen, neem dan vooral contact op. We stellen ze hier graag aan je voor:

PR-commissie

Een vereniging kan niet zonder een PR-commissie. Wie anders houdt er de website bij, zorgt voor toffe posts op Facebook en stuurt er regelmatig een nieuwsbrief rond die niemand kan missen. Vind je het leuk om te photoshoppen of stukjes te schrijven? Heb je een interessant bericht te delen? Laat het weten:

pr@gel-online.nl

Feestcommissie

Topfeesten komen niet zomaar uit de lucht vallen, en Gel heeft er maar liefst vier per jaar. De locatie, de band, het thema en alles eromheen wordt door de feestcommissie geregeld. Kom een keer helpen op- of afbouwen of help het allemaal mee te organiseren. Voor complimenten mag je uiteraard ook een berichtje sturen naar:

feest@gel-online.nl

Barcommissie

Iedereen heeft dorst na een fijne les en een rondje intensief vrijdansen. De barcommissie bemant de bar tijdens het vrijdansen en zorgt dat iedereen van een drankje kan genieten. Wil jij ook een keer een bardienst draaien? Of de boel organiseren? Je kan een mailtje sturen naar:

bar@gel-online.nl

Muziekcommissie

Zonder muziek is een dansvereniging natuurlijk helemaal nergens. De muziekcommissie draait gelukkig plaatjes tijdens het vrijdansen en houdt de muziekcollectie van Gel up-to-date. Houd jij ook altijd alle muziek in de gaten? Of wil je dat er net zoveel van jou gehouden wordt als van de DJ? Neem contact op:

muziek@gel-online.nl