Gel zoekt Actievelingen!Gel draait op vrijwilligers en we hebben echt echt ECHT MEER mensen nodig. Waarvoor? Voor hele leuke en gezellige functies! Zie de vacatures hieronder.
Kost het veel tijd? Nou, veel dingen kun je overnemen van mensen die al veel ervaring met die functie hebben, of er is een uitgebreid draaiboek. En psst… Als actieveling hoef je ook niet voor de lessen te betalen!

Wanted: Penningmeester

Het Gelbestuur (Michiel, Ilze, Dennis en Thomas) zoekt een penningmeester. Het allerbelangrijkste is dat je tot 10 kunt tellen en dat óók nog in de goede volgorde. Denk je nu “oh appeltje eitje”, dan is deze Gelfunctie iets voor jou. Je beheert het geld van Gel en controleert daarmee de uitgaven en inkomsten. Hiervoor gebruiken we Excel. Daarnaast maak je een jaarrekening en verwerk je declaraties. De ledenadministratie (Michiel, die toevallig ook de afgelopen 6 jaar penningmeester is geweest) wordt je grootste vriend.

Wanted: Algemeen lid bestuur
Het Gelbestuur heeft nog meer plek! Er zijn nóg 2 plekken die opgevuld kunnen worden met vrije denkers die het leuk vinden om mee te beslissen over de volgende 30 jaar rock ‘n rollen met Gel. Eens in de twee tot drie maanden vergaderen we over het wel en wee van de vereniging. Zijn er nog dingen die veranderd kunnen worden? Heb je ideeën (bijvoorbeeld voor een leuke actievelingendag)? Voer ze met ons uit!

Wanted: Feestcommissie-leden
Het Gelfeest zoekt jou! Diegene, die ervan houdt om feestjes te organiseren en out of the box te denken. Dat feestbeest dat niet van ophouden weet. Die duizendpoot met honderdduizend ideeën. Of misschien wel dat éne goede idee. Onze feestcommissie (Dirk & Michiel) is op zoek naar hulp om drie Gelfeesten per jaar (of misschien wel meer?) te organiseren. Denk hierbij aan het boeken van bands, een locatie regelen en natuurlijk ook versieren. Prikkel je creativiteit en ga ervoor!

Wanted: leden voor ‘Baerdienst’
Spannende naam, voor een spannende taak: Dorstige Gellers aan een drankje helpen (en zorgen dat ze betalen :-)) én de mensen die binnenkomen controleren op hun pasjes. Lekker kletsen, terwijl je wat glazen afwast of de bar aanvult. Join de baercommissie (Dennis, Ilze, Ivo en Marieke).

Meld je aan! Trek een bovengenoemd iemand aan z’n haren of mail: info@gel-online.nl