Kaartverkoop Si Cranstoun 1


Het blijkt dat Si behoorlijk populair is, zeker als we kijken naar de kaartverkoop! Natuurlijk is iedereen welkom, maar als vereniging organiseert Gel de feesten natuurlijk primair voor haar leden. Omdat er niet onbeperkt ruimte is bij de Rijpereilanden zetten we daarom de kaartverkoop voor niet leden tijdelijk even stop.

Leden:

Ook voor leden is reserveren nodig (alle kaartjes komen op naam te staan), dus geef je alvast op voor het komende feest! Vul het onderstaande formulier in of stuur een e-mail naar party@gel-online.nl (en vergeet niet te melden of je gebruik wilt maken van de Gel-bus tussen Amsterdam CS en hotel de Rijpereilanden).

Niet leden:

Er zijn op dit moment nog maar enkele kaartjes beschikbaar voor niet-leden. Als je een kaartje wil bestellen: vul het onderstaande formulier in of stuur een e-mail naar party@gel-online.nl (vergeet niet te vermelden of je gebruik wilt maken van de Gel-bus). Je krijgt dan per e-mail antwoord van onze feestcommissie. We willen jullie vriendelijke verzoeken geen geld over te maken op onze rekening totdat je een bevestiging hebt gekregen dat er een kaartje beschikbaar is.

Tot en met het begin van september krijgen leden de kans een kaartje te reserveren, daarna worden eventueel niet gereserveerde kaartjes alsnog in de verkoop gedaan. Niet leden die nu achter het net vissen zullen dan van ons bericht krijgen en het zal op de website bekend worden gemaakt.

Reserveringsformulier

Reserveren kan niet meer.

Informatie

Officiële website Si Cranstoun: www.sicranstoun.com
Locatie: Hotel de Rijpereilanden
Eerder bericht over dit feest.


One thought on “Kaartverkoop Si Cranstoun

Comments are closed.