Locatie van het feest gewijzigd


Phil Haley

In verband met de (mogelijke) sluiting van het Zonnehuis is de locatie van het komende feest verplaatst naar Hotel de Rijper Eilanden. Een prachtige locatie, maar wel lastiger te bereiken voor een aantal mensen. Vandaar dat we van plan zijn een pendelbus in te zetten, zodat iedereen kan komen en ook weer terug kan.

http://www.derijpereilanden.nl/nl/mapRoute.html

Vervoer naar het feest

Er staat een bus klaar bij: Victoria Hotel Amsterdam, tegenover het CS. De bus vertrekt om 21.00 uur precies! Zorg dat je op tijd bent. De bus is herkenbaar aan de poster van het Gel-feest. Op vertoon van je Gel-lidmaatschapspas reis je gratis. De bus vertrekt weer om 01.15 terug naar het Victoria Hotel.

Voor gasten die geen Gel-lid zijn kost een retour 5 euro. Er komen inschrijvingslijsten voor degenen die er gebruik van willen maken. Afhankelijk van het aantal belangstellenden laten we eventueel 2 bussen rijden.

Voor mensen die geen lid van Gel zijn, komen er bij diverse dansscholen inschrijvingslijsten te liggen.

Voor vragen over het vervoer kun je Paulien Heesbeen van de feestcommissie tot uiterlijk 1 week voor het feest mailen op paulien@gel-online.nl. Let op: dus alleen voor vragen over vervoer!

[wpgmappity id=”2″]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *