Welcome Aboard!


Geannuleerd…

Na de nieuwe maatregelen kunnen wij helaas niks anders dan het feest van 20 november annuleren. We hopen zo snel mogelijk een nieuwe datum te vinden om wel te kunnen swingen! Helaas moeten die matrozenpakken en petticoats weer even de kast in, maar wij kijken uit naar een nieuwe datum!

Houd jullie taai en wij verwelkomen jullie graag aan boord op ons nieuwe feest! ūüėČ

Liefs, Gel en de feestcommissie!

Welcome Aboard op 20 november 2021 in de Kompaszaal!

Een spetterend feest in √©√©n van Amsterdams mooiste zalen: de Kompaszaal.¬†De Kompaszaal ligt op het¬†KNSM-eiland¬†in het Oostelijk havengebied. Daar meerden vroeger grandioze¬†passagiersschepen aan om passagiers op te pikken voor de oversteek naar Amerika en de West. Waar de passagiers voorheen wachtten in een sober ingerichte loods¬†cre√ęerde de Koninklijke Nederlandse Stoomboot Maatschappij (KNSM) de eerste¬†luxueuze aankomst- en vertrekhal¬†om uit te blinken in de transcontinentale reiswereld. De hele inrichting ademt de grandeur van de grote passagiersschepen en vormde een belevenis vanaf het moment dat je de Kompaszaal binnenstapte. En dit is precies de belevenis die jij gaat ervaren als je ons feest binnenstapt! Terug naar de reiswereld in de jaren ’50!

De Torello’s Jive Bugs komen jullie voorzien van een muzikaal spektakel. Verder zorgt de dj (welke is nog een verrassing) dat je geen moment hoeft stil te zitten. Vanaf 20:00 uur verwelkomen we jullie graag in de Kompaszaal.

Leden van Gel hebben gratis entree. Niet-leden betalen ‚ā¨15.
QR-code en ID zijn verplicht. Leuk als je in stijl komt!

Reserveren kan via gel.banster.nl/cursussen. Je kunt ook registreren aan de deur, maar we hebben een maximaal aantal bezoekers, dus VOL = VOL.

Welcome Aboard bij Gel en haar eerste feest in 2 jaar!

Ahoy!